Der er ingen varer i din indkøbskurv.

Ugepostkasse Folke Zoom

Ugepostkasse Folke

Ugepostkasse Folke kan holde flere ugers post og giver dig flexbox velkendte kvalitet til en rigtig god pris. Fremstillet i varmgalvaniseret, tyk pulverlakeret metalplade og et sikkert vridelås. Når du køber ugepostkasse Folke, indgår navneskilt i metal med dit eget design i købet (værdi 250:-).
999 Dkk
-
  • Grafitgrå - NCS S 8000-N

 

* Påkrævede felter

Behandling...

Status

Yderligere information

Vægt (kg) 10.0000
Lås Vridelås
Mål indkastluge 8 x 29 cm
Mål H 100 cm B 34 cm D 22 cm

Generel vareinformation

Materialer

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet. På udsatte steder som tag, indkastluge og tømningsluge anvender vi også ekstra tykt metal. Lugerne er bekvemme for postbuddet, og sammen med en kraftig lås og forskellige sikringsfunktioner holder de både vejr, vind og pilfingrede besøgende ude.

Pladens tykkelse er 1 mm. Tykkelsen på udsatte områder som tag, indkastluge og tømningsluge er 1,5 mm. De øvrige detaljer på postkassen er rustfri.

Garantier

Flexbox er meget velvillige ved vurderingen af en garantisag. Vi har altid personlige relationer til vores kunder, fordi vi ikke bruger distributører, der skal træffe beslutningen for os. Som standard gælder 3 års funktionsgaranti. Mere behøver du ikke. Materialer, farver, osv. giver postkassen fuld beskyttelse, så længe du har tænkt dig at bruge den.

Råd om pleje

Selv om Flexbox-postkasser har den højeste kvalitet, er der altid noget, der skal gøres, for at garantien skal gælde.

  • Låse og hængsler bør smøres med olie en gang om året.
  • Overfladen skal af og til aftørres med mildt opvaskemiddel og vand.

Informationsfilm

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?