Postkasser i mange farver

Postkasser i særklasse

Flexbox sælger direkte og uden mellemled. Det giver dig markedets suverænt bedste priser og direkte kontakt til os, så vi kan sørge for, at både produkterne og kunderne har det godt. Længe.
Vores postkasser

Design dit eget skilt

Dit personlige skilt

Du designer selv skiltet på vores hjemmeside og udformer det præcis, som du har lyst til. Du vælger selv farve, logotype, typografi osv., og hvis du vil, kan du anvende egne billeder som baggrund. Det hele er utroligt let og kan klares på et par minutter.
Vores skilte

Løsninger til fast ejendom

Robust konstruktion med mange værdier

De nye postkasser og postkasseanlæg fra Flexbox udvikles og designes af professionelle arkitekter og designere. Stilrene løsninger, der er tilpasset efter arkitekturen, som indgår naturligt i omgivelserne og er af højeste kvalitet ned til mindste detalje.

Postløsninger til professionelle brugere

Skandinaviske postløsninger i særklasse

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet.
Arkitekter & entreprenører

20 år med postkasser

Vil du også have lækkert, holdbart design med smarte, tekniske løsninger? Og en postkasse, der holder i årevis? Så gør som mere end 300.000 kunder de seneste 15 år: Vælg en postkasse fra Flexbox. Hos Flexbox tror vi på det holdbare, udvikler favoritter og skaber kontraster med spændende udtryk - og alting bliver meget mere personligt. Velkommen til den familie-ejede, svenske virksomhed, Flexbox.

Metalskilt 305 x 215 Lysegrå

299 kr
På lager
SKU
platsk3021lg

En pulverlakeret pladeskilt, der måler 305 mm x 215 mm. Skilt, der kan bruges til vores postkasse Olof.

Delivery:

3-5 dage

En skilt i galvaniseret stålplade pulverlakeret i de samme farver, som vi bruger til vores postkasser. Dette skilt passer til postkasse Olof, hvis du vil erstatte det skilte, der er i postkassen i dag. Skiltet er også godt til fastgørelse til andre steder. Design pladeskiltet, som du vil, og vi udskriver derefter dit design med UV-teknologi.

More Information
Farve Lysegrå - NCS S 2500-N
Vægt (kg) 0.5000
Mål H 21.5 B 30.5
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log venligst ind eller opret en konto