Postkasser i mange farver

Postkasser i særklasse

Flexbox sælger direkte og uden mellemled. Det giver dig markedets suverænt bedste priser og direkte kontakt til os, så vi kan sørge for, at både produkterne og kunderne har det godt. Længe.

Vores postkasser

Design dit eget skilt

Dit personlige skilt

Du designer selv skiltet på vores hjemmeside og udformer det præcis, som du har lyst til. Du vælger selv farve, logotype, typografi osv., og hvis du vil, kan du anvende egne billeder som baggrund. Det hele er utroligt let og kan klares på et par minutter.

Vores skilte

Løsninger til fast ejendom

Robust konstruktion med mange værdier

De nye postkasser og postkasseanlæg fra Flexbox udvikles og designes af professionelle arkitekter og designere. Stilrene løsninger, der er tilpasset efter arkitekturen, som indgår naturligt i omgivelserne og er af højeste kvalitet ned til mindste detalje.

Postløsninger til professionelle brugere

Skandinaviske postløsninger i særklasse

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet.

Arkitekter & entreprenører

Postkasser i særklasse

Vil du også have lækkert, holdbart design med smarte, tekniske løsninger? Og en postkasse, der holder i årevis? Så gør som mere end 300.000 kunder de seneste 15 år: Vælg en postkasse fra Flexbox. Hos Flexbox tror vi på det holdbare, udvikler favoritter og skaber kontraster med spændende udtryk - og alting bliver meget mere personligt. Velkommen til den familie-ejede, svenske virksomhed, Flexbox.

Flexbox integritets- og cookiepolitik

Integritets- og cookiepolitikken er opdateret den 21. maj 2018

AB Flexbox (556296-1291)

Ladugårdsvägen 1

23435 Lomma
Sverige
040 - 60 80 410

info@flexbox.se

Flexbox respekterer din integritet og retten til at have kontrol med dine personoplysninger. Denne politik om integritet og markedsføring beskriver, hvordan Flexbox indsamler, bruger, videregiver og lagrer dine personoplysninger. Integritetspolitikken gælder, når du bruger websider og -tjenester, som administreres af Flexbox.
Flexbox kan ændre sin integritetspolitik, og du bør derfor læse denne integritetspolitik grundigt med jævne mellemrum. Eventuelle ændringer publiceres på denne side.

Dataansvarlig

AB Flexbox er dataansvarlig i henhold til disse vilkår, og har ansvaret for, at behandling sker i henhold til gældende lovgivning.

Hvornår behandler vi dine personoplysninger?

Vi indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger vores websted, køber varer og serviceydelser eller kontakter os for service eller information. Oplysningerne, der indsamles fra dig ved køb, er nødvendige for, at du skal kunne indgå aftale med Flexbox, og for at Flexbox skal kunne stille sine serviceydelser til rådighed.

Hvilke personoplysninger behandler vi om dig?

De personoplysninger, Flexbox kan samle ind og behandle om dig, når du bruger vores websider, gennemfører køb eller kontakter vores kundeservice, er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer og e-mail
  • Betalingsoplysninger
  • Oplysninger om dit køb
  • IP-adresse og oplysninger om din brug af Flexbox’ websted
  • Oplysninger om, hvilke af vores varer eller tilbud, du har været interesseret i, og hvordan du interagerer med vores nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig det.

Hvorfor behandler vi oplysninger om dig?

Flexbox behandler dine personoplysninger til forskellige formål. Hovedsageligt behandler Flexbox dine personoplysninger med det formål at:

  • Opfylde vores forpligtelser over for dig som kunde, såsom gennemførelse af køb, garantier, fakturering og for at yde kundeservice
  • Muliggøre almindelig kundepleje og kundeservice, som at besvare spørgsmål og rette ukorrekte oplysninger
  • Give information og målrette markedsføring af Flexbox’ varer og serviceydelser
  • Give dig relevant information og tilpassede tilbud i nyhedsbreve
  • Vurdere hvilke betalingsmetoder, vi kan tilbyde dig, eksempelvis gennem kreditvurderinger
  • Forbedre vores kundetilbud, eksempelvis udvikling af serviceydelser, produkter og funktioner
  • Forhindre svindel og udføre risikohåndtering
  • Efterleve gældende lovgivning, eksempelvis bogføringsloven

Oplysningerne kan også danne grundlag for markeds- og kundeanalyser, markedsundersøgelser og statistik, relateret til køb af varer og serviceydelser.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger

Vi behandler blandt andet dine personoplysninger for at kunne overholde aftalen med dig som kunde. I medfør af dette retsgrundlag behandler vi også oplysninger om dig, som din købshistorik samt din interesse i vores tilbud og produkter. En del af den behandling af personoplysninger, som vi udfører, baserer sig på samtykke. Dette gælder eksempelvis den behandling, vi udfører for at kunne sende tilbud til dig om vores varer og serviceydelser. I visse tilfælde kan Flexbox have en retlig forpligtelse til at behandle dine personoplysninger. Det gælder for eksempel den behandling af personoplysninger, vi udfører, for at kunne opfylde kravene i bogføringsloven.

Sammenfatning af vores behandling af personoplysninger

Formål Retslig grund Lagringstid
For at administrere og levere vores varer og serviceydelser samt for at yde kundeservice Aftale om køb Tre år efter, du seneste har handlet hos os.
For at sikre at lovkrav efterleves, såsom bogføringsloven. Retlig forpligtelse Så længe vi er forpligtet til at lagre oplysningerne i henhold til gældende lovgivning.
For at markedsføre Flexbox’ varer og serviceydelser pr. brev, via e-mail, telefon og SMS Samtykke To år efter, du senest har været aktiv hos Flexbox, eksempelvis ved at handle hos os eller efter kontakt til vores kundeservice

Hvor længe lagrer vi oplysninger om dig?

Dine personoplysninger lagres kun så længe, det er nødvendigt for at opfylde de formål, oplysningerne blev indsamlet til i henhold til denne integritetspolitik. Flexbox kan lagre oplysningerne længere, hvis det er nødvendigt for at efterleve lovkrav eller for at varetage Flexbox’ berettigede interesser, eksempelvis hvis en juridisk proces er igangværende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Flexbox kan videregive dine personoplysninger til tredjepart, såsom leverandører af forretningssystemer, webshop-leverandører, distributører og til leverandører af kort- og kommunikationstjenester. Flexbox kan også videregive dine oplysninger til virksomheder, der stiller serviceydelser til rådighed for adresseopdateringer for at sikre, at vi har de korrekte adresseoplysninger om dig. Tredjeparter, som Flexbox videregiver oplysninger til, må kun anvende oplysningerne med det formål at levere serviceydelser med tilknytning til Flexbox’ aftale med dig som kunde. Hvis du ansøger om kredit om køb af en vare eller serviceydelse, kan dine oplysninger blive videregivet til kreditoplysningsbureauer. Personoplysninger kan endvidere blive videregivet af Flexbox, hvis det er nødvendigt for at overholde gældende lovkrav eller krav fra myndigheder for at varetage Flexbox’ retlige interesser, eller for at afdække, forebygge eller konstatere svindel og andre sikkerhedsproblemer eller tekniske problemer. Flexbox samarbejder kun med partnere, der kun behandler personoplysninger i EU/EØS, eller med virksomheder, som opretholder samme beskyttelsesniveau, som i EU/EØS, ved for eksempel at have sluttet sig til den såkaldte Privacy Shield-aftale mellem EU og USA.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Du skal altid føle dig tryg, når du videregiver dine personoplysninger til os. Derfor har vi taget de forholdsregler, som er nødvendige for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring og sletning.

Dine rettigheder

  • Flexbox har ansvaret for, at dine personoplysninger bliver behandlet i henhold til gældende lovgivning.
  • På din anmodning eller på eget initiativ vil Flexbox rette, anonymisere, slette eller supplere oplysninger, som viser sig at være ukorrekte, ufuldstændige eller misvisende.
  • Det kan når som helst afstå fra at modtage markedsføringskommunikation fra os ved at kontakte os eller ved at framelde dig fra videre kommunikation, som vi sender til dig i e-mails og SMS. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp til at framelde dig vores kommunikation.
  • En gang om året kan du omkostningsfri få information om, hvilke personoplysninger, som er registreret, ved skriftligt at bede om et såkaldt registerudtræk fra Flexbox.
  • Du har ret til at indgive klager angående behandling af dine personoplysninger til Datainspektionen (Sverige).

Cookies

Cookies er små tekstfiler med data, som lagres på den besøgendes harddisk eller mobiltelefon, og som bruges til at følge den besøgendes aktiviteter på hjemmesiden.
Der er to typer cookies:

  • Permanente cookies, der gemmes i en fil på din harddisk i en begrænset periode. De bliver brugt til at forbedre din oplevelse som tilbagevendende besøgende på vores websteder.
  • En sessionscookie gemmes kun midlertidigt under dit besøg på webstedet, og bruges for eksempel til at holde styr på, om du er logget på eller ikke. Sessionscookies forsvinder, når du lukker din browser.

Der anvendes både sessionscookies og permanente cookies på vores websted. Generelt er cookies med til at give dig en bedre brugeroplevelser ved at analysere hvilke sider, du anser for vigtige. En cookie kan ikke give dig adgang til din computer eller andre oplysninger om dig, ud over de oplysninger, du vælger at dele med os.
Vi bruger også såkaldte tredjepartscookies (cookies, som sættes af tredjepart) fra de værktøjer, vi bruger til analyseformål, for at kunne forbedre vores serviceydelser og din oplevelse samt til en vis type markedsføring.

De fleste browsere er indstillet til at acceptere både vores cookies og tredjepartscookies. Du kan dog ændre disse indstillinger til kun at acceptere visse cookies, spørge om du vil acceptere, eller afslå en cookie eller afslå en cookie med det samme. Se under Hjælp for din aktuelle browser.

Links til andre websider

Vores websted kan indeholde links til andre websider. Denne integritetspolitik gælder kun Flexbox’ websted. Når du følger et link til et andet websted, bør du læse den integritetspolitik, som gælder for den pågældende side. Bemærk, at Flexbox ikke tager ansvar for andre websteders behandling af personoplysninger.