Pakkepostkasser

Din pakke - hele vejen hjem

Til dig, som handler på internettet, har Flexbox den perfekte postkasse med et stort udvalg af solide pakkepostkasser i mange forskellige modeller og farver. Vi tilbyder certificerede postkasser i højeste sikkerhedsklasse og kontrollerer selv alt fra konstruktion til salg. Sådan er Flexbox! Her får du et stort udvalg af pakkepostkasser i mange farver og designs, der sluger det meste af det, du får leveret med e-handel til din dør - så du slipper for at køre en omvej for afhentning. Høj sikkerhed, tekniske løsninger og gennemtestede detaljer.

Postkasser i mange farver

Postkasser i særklasse

Flexbox sælger direkte og uden mellemled. Det giver dig markedets suverænt bedste priser og direkte kontakt til os, så vi kan sørge for, at både produkterne og kunderne har det godt. Længe.
Vores postkasser

Design dit eget skilt

Dit personlige skilt

Du designer selv skiltet på vores hjemmeside og udformer det præcis, som du har lyst til. Du vælger selv farve, logotype, typografi osv., og hvis du vil, kan du anvende egne billeder som baggrund. Det hele er utroligt let og kan klares på et par minutter.
Vores skilte

Løsninger til fast ejendom

Robust konstruktion med mange værdier

De nye postkasser og postkasseanlæg fra Flexbox udvikles og designes af professionelle arkitekter og designere. Stilrene løsninger, der er tilpasset efter arkitekturen, som indgår naturligt i omgivelserne og er af højeste kvalitet ned til mindste detalje.

Postløsninger til professionelle brugere

Skandinaviske postløsninger i særklasse

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet.
Arkitekter & entreprenører

Postkasser i særklasse

Vil du også have lækkert, holdbart design med smarte, tekniske løsninger? Og en postkasse, der holder i årevis? Så gør som mere end 300.000 kunder de seneste 15 år: Vælg en postkasse fra Flexbox. Hos Flexbox tror vi på det holdbare, udvikler favoritter og skaber kontraster med spændende udtryk - og alting bliver meget mere personligt. Velkommen til den familie-ejede, svenske virksomhed, Flexbox.

Vis som Grid Liste

5 varer

per page
Faldende orden
 1. Pakkepostkasse Oskar
  Pakkepostkasse Oskar
  Fra 1.468 kr

  En pakkepostkasse opbygget i kraftig stålkonstruktion med et patenteret sikkerhedsindkast til større pakker og et mindre indkast til den daglige post.

  Learn More
 2. Pakkepostkasse Nikolai
  Pakkepostkasse Nikolai
  Fra 1.601 kr

  En pakkepostkasse bygget i en kraftig stålkonstruktion med alle de detaljer, der kendetegner et produkt af højeste kvalitetsklasse.

  Learn More
 3. Pakkepostkasse Lovisa
  Pakkepostkasse Lovisa
  Fra 1.423 kr

  Pakkepostkasse Lovisa er certificeret efter højeste sikkerhedsklasse. Det indebærer en lås med mindst 500 nøglekombinationer, beskyttelse mod opfiskning og høj modstandskraft mod indbrudsforsøg med mejsel.

  Learn More
 4. Pakkepostkasse Karl
  Pakkepostkasse Karl
  Fra 1.423 kr

  Pakkepostkassen Karl er certificeret efter højeste sikkerhedsklasse. Det indebærer en lås med mindst 500 nøglekombinationer.

  Learn More
 5. Pakkepostkasse Ludvig XL
  Pakkepostkasse Ludvig XL
  Fra 3.025 kr

  Kvaliteten skinner lange veje for vores nye familiemedlem Ludvig XL. Store såvel som små pakker glider let gennem en sikkerhedskanal, hvor de hviler sikkert i et låst adskilt rum. Vi har adskilt små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeudlevering i en behagelig højde for at gøre din hverdag lidt lettere.

  Learn More
Vis som Grid Liste

5 varer

per page
Faldende orden