Postkasser i mange farver

Postkasser i særklasse

Flexbox sælger direkte og uden mellemled. Det giver dig markedets suverænt bedste priser og direkte kontakt til os, så vi kan sørge for, at både produkterne og kunderne har det godt. Længe.
Vores postkasser

Design dit eget skilt

Dit personlige skilt

Du designer selv skiltet på vores hjemmeside og udformer det præcis, som du har lyst til. Du vælger selv farve, logotype, typografi osv., og hvis du vil, kan du anvende egne billeder som baggrund. Det hele er utroligt let og kan klares på et par minutter.
Vores skilte

Løsninger til fast ejendom

Robust konstruktion med mange værdier

De nye postkasser og postkasseanlæg fra Flexbox udvikles og designes af professionelle arkitekter og designere. Stilrene løsninger, der er tilpasset efter arkitekturen, som indgår naturligt i omgivelserne og er af højeste kvalitet ned til mindste detalje.

Postløsninger til professionelle brugere

Skandinaviske postløsninger i særklasse

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet.
Arkitekter & entreprenører

20 år med postkasser

Flexbox fylder 20 år. Dét, der engang begyndte på et julemarked i vores svenske hjemby, Lomma, er nu blevet til en virksomhed, der leverer postkasser til husejere i såvel Skandinavien som Italien i nord og Spanien mod syd samt Japan i øst og Irland i vest. Vi fejrer vores 20-års jubilæum med jubilæumspriser, der afspejler de oprindelige priser på vores produkter – fra dengang de blev lanceret på markedet. Priserne gælder for en begrænset periode. Vi takker for de første 20 år og ser frem mod de næste 20.


* Tilbudet gælder indtil 31/5 2020.

Postkasser i særklasse

Vil du også have lækkert, holdbart design med smarte, tekniske løsninger? Og en postkasse, der holder i årevis? Så gør som mere end 300.000 kunder de seneste 15 år: Vælg en postkasse fra Flexbox. Hos Flexbox tror vi på det holdbare, udvikler favoritter og skaber kontraster med spændende udtryk - og alting bliver meget mere personligt. Velkommen til den familie-ejede, svenske virksomhed, Flexbox.

Pakkepostkasse Karl

Fra 1.423 kr Normal pris 1.599 kr
På lager
SKU
9903

Pakkepostkassen Karl er certificeret efter højeste sikkerhedsklasse. Det indebærer en lås med mindst 500 nøglekombinationer.

Delivery:

3-5 dage

cirka 2-3 uger

cirka 2-3 uger

3-5 dage

cirka 2-3 uger

cirka 2-3 uger

3-5 dage

Pakkepostkassen Karl er certificeret efter højeste sikkerhedsklasse. Det indebærer en lås med mindst 500 nøglekombinationer, beskyttelse mod opfiskning og høj modstandskraft mod indbrudsforsøg med mejsel. Samtidig har den praktiske funktioner til både brevbud og bruger. Modtager forsendelser op til 80x250x350 mm. Fremstillet i varmgalvaniseret, tyk pulverlakeret metalplade.

More Information
Vægt (kg) 16.0000
Lås Vridelås
Mål indkastluge 5 x 26 cm
Pakkeindkast 12 x 29 cm
Mål H 103 cm B 34 cm (med tag 37 cm) D 26 cm (med tag 32 cm)
Monteringsvejledning Installation pdf
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log venligst ind eller opret en konto