Der er ingen varer i din indkøbskurv.

Ugepostkasse Gustaf Zoom

Ugepostkasse Gustaf

Postkassen Gustaf kan monteres/skrues direkte i hærdet underlag (asfalt eller beton), bag hævet murkant eller direkte på muren. 5 cm høj indkastluge med beskyttelse mod indkig og tyveri samt magneter, der holder den på plads. Postkassen Gustaf kan tømmes fra forside eller bagside. Fremstillet i varmgalvaniseret, tyk pulverlakeret metalplade.

1.399 Dkk
-
  • Sort - NCS S 9000-N
  • Grøn - NCS S 6020-G30Y
  • Blå - NCS S 5020-R90B
  • Rød - NCS S 4050-Y80R
  • Hvid - NCS S 0500-N
  • Grafitgrå - NCS S 8000-N
  • Lysegrå - NCS S 2500-N

 

* Påkrævede felter

Behandling...

Status

Yderligere information

Vægt (kg) 15.0000
Lås Vridelås
Mål indkastluge 5 x 26 cm
Mål H 80 cm B 34 cm (med tag 38 cm) D 24 cm (med tag 29 cm)
Monteringsvejledning  Montering i pdf

Generel vareinformation

Materialer

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet. På udsatte steder som tag, indkastluge og tømningsluge anvender vi også ekstra tykt metal. Lugerne er bekvemme for postbuddet, og sammen med en kraftig lås og forskellige sikringsfunktioner holder de både vejr, vind og pilfingrede besøgende ude.

Pladens tykkelse er 1 mm. Tykkelsen på udsatte områder som tag, indkastluge og tømningsluge er 1,5 mm. De øvrige detaljer på postkassen er rustfri.

Garantier

Flexbox er meget velvillige ved vurderingen af en garantisag. Vi har altid personlige relationer til vores kunder, fordi vi ikke bruger distributører, der skal træffe beslutningen for os. Som standard gælder 3 års funktionsgaranti. Mere behøver du ikke. Materialer, farver, osv. giver postkassen fuld beskyttelse, så længe du har tænkt dig at bruge den.

Råd om pleje

Selv om Flexbox-postkasser har den højeste kvalitet, er der altid noget, der skal gøres, for at garantien skal gælde.

  • Låse og hængsler bør smøres med olie en gang om året.
  • Overfladen skal af og til aftørres med mildt opvaskemiddel og vand.

Informationsfilm

 

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?