Postkasser i mange farver

Postkasser i særklasse

Flexbox sælger direkte og uden mellemled. Det giver dig markedets suverænt bedste priser og direkte kontakt til os, så vi kan sørge for, at både produkterne og kunderne har det godt. Længe.
Vores postkasser

Design dit eget skilt

Dit personlige skilt

Du designer selv skiltet på vores hjemmeside og udformer det præcis, som du har lyst til. Du vælger selv farve, logotype, typografi osv., og hvis du vil, kan du anvende egne billeder som baggrund. Det hele er utroligt let og kan klares på et par minutter.
Vores skilte

Løsninger til fast ejendom

Robust konstruktion med mange værdier

De nye postkasser og postkasseanlæg fra Flexbox udvikles og designes af professionelle arkitekter og designere. Stilrene løsninger, der er tilpasset efter arkitekturen, som indgår naturligt i omgivelserne og er af højeste kvalitet ned til mindste detalje.

Postløsninger til professionelle brugere

Skandinaviske postløsninger i særklasse

Flexbox har mere end ti års erfaring fra det skandinaviske marked og med det skandinaviske klima. Her har vi lært, at det mindst synlige er det, der påvirker holdbarheden mest. Vi fremstiller derfor vores postløsninger i kraftige, varmgalvaniserede stålplader, der pulverlakeres med maling af højeste kvalitet.
Arkitekter & entreprenører

20 år med postkasser

Vil du også have lækkert, holdbart design med smarte, tekniske løsninger? Og en postkasse, der holder i årevis? Så gør som mere end 300.000 kunder de seneste 15 år: Vælg en postkasse fra Flexbox. Hos Flexbox tror vi på det holdbare, udvikler favoritter og skaber kontraster med spændende udtryk - og alting bliver meget mere personligt. Velkommen til den familie-ejede, svenske virksomhed, Flexbox.

Pakkepostkasse Ludvig XL

Vores pris 3.399 kr
På lager
SKU
8801

Kvaliteten skinner lange veje for vores nye familiemedlem Ludvig XL. Store såvel som små pakker glider let gennem en sikkerhedskanal, hvor de hviler sikkert i et låst adskilt rum. Vi har adskilt små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeudlevering i en behagelig højde for at gøre din hverdag lidt lettere.

Delivery:

cirka 4 uger

En pakkepostkasse, der møder verden og de store pakker derhjemme!

63 detailoperationer var nødvendige for vores designere for at være i stand til at flette Ludvig ind i en pakke kasse ud over det sædvanlige på fabrikken. Kvaliteten skinner lange veje for vores nye familiemedlem Ludvig XL. Store såvel som små pakker glider let gennem en sikkerhedskanal, hvor de hviler sikkert i et låst adskilt rum. Vi har adskilt små forsendelser som daglig post fra den faktiske pakkeudlevering i en behagelig højde for at gøre din hverdag lidt lettere.

Pakkepostkassen Ludvig XL er ikke en billig artikel, den er bygget i kraftig varmgalvaniseret stålplade til at modstå hårde ydre forhold, uanset hvad de måtte være i meget lang tid fremover. Ludvig XL er fremtiden og parat til at kunne udvikle sig mod fremtidige digitale løsninger. Vi ved, hvad der kommer fra Flexbox, og du som ejer vil være den første til at vide det.

20 år i vores forretning er skyndt væk, hvor vi har udviklet og produceret smarte postkasser til vores kunder, og hvor Ludvig XL er lidt af et crescendo. Ludvig XL, et navn, der er værdig til respekt.

More Information
Vægt (kg) 19.0000
Lås Vridelås
Mål indkastluge 5 x 26 cm
Pakkeindkast 19 x 30 cm
Mål H 114 cm B 35 cm D 34 cm
Monteringsvejledning Installation pdf
Skriv din egen anmeldelse
Kun registrerede brugere kan skrive anmeldelser. Log venligst ind eller opret en konto