Der er ingen varer i din indkøbskurv.

Om Flexbox

Företagsuppgifter

AB Flexbox (Org.Nr 556296-1291)
Ladugårdsvägen 1
23435 Lomma, Sverige
VAT.nr SE556296129101

AB Flexbox

Flexbox AB etableret 2001 er et svensk familieforetagende, der har hjemsted i byen Lomma. Her udvikler virksomheden sig internationalt i naboskab med gule rapsmarker.

Postkasser i Særklasse

Virksomhedens grundlag er at udvikle æstetiske postløsninger af høj klasse til alle former for bygninger. Produkterne er helt unikke takket være skiltefladen på forsiden, hvor beboere, arkitekter eller byggefirmaer let kan designe skiltet helt efter egne ønsker.

Skilte med den nyeste UV teknologi

Flexbox præger sine kunders skilte med den nyeste UV teknologi, der giver ubegrænsede muligheder for personlig udformning.

Egne stærkt personlige produkter

Flexbox sælger direkte uden mellemled. Det giver kunden en pris uden sidestykke i markedet samt direkte kontakt til os. Det for at sikre, at både produkter og kunder har det godt. I lang tid.

Kort sagt ønsker Flexbox at være det oplagte valg ved køb af postkasser eller postkasseanlægg. Det opnår vi gennem at udvikle vores egne stærkt personlige produkter, der tåler sammenligning og afprøvning i markedet. P-godkendte postkasser og ejendomsbokse, der klarer certificeringskravene. Udbygning af logistikken for yderligere at sikre hurtig og sikker levering, uanset hvilket land, der er endestationen for virksomhedens produkter.

Velkommen til familieforetagendet AB Flexbox.
Andre og Ted Cedermarker